Våra bilar

Vi köper eller leasar bilar och byter ut dem efter ca. fyra år. Därför är de alltid fräscha och står sällan på verkstad. De finns i Gripengaraget på Herrgårdsgatan i centrala Karlstad. Du bokar på nätet och ser direkt vilka bilar som är tillgängliga. En bil en vardagkväll kan du nästan alltid boka samma dag. Vill du ha bil över en vårhelg bör du boka någon vecka innan. Tre veckor i juli? Då bör du boka i maj. Nyckeln hämtar du i garagets nyckelskåp och kör iväg. Självklart ställer du tillbaka bilen innan din bokning gått ut. Behöver du tanka gör du det med vårt tankningskort och slipper utlägg.

Inför varje bilbyte ser vi över marknaden och frågar efter medlemmarnas behov.
Vi tittar efter bra miljöalternativ och väljer bilar som är säkra och billiga att äga och köra.

Seat Ibiza

Seat Ibiza, en rymlig småbil med plats för 4 passagerare och 3-4 väskor. Denna bil har gasdrift. Gastanken räcker för ca 35 mils körning. Därefter kopplas en bensintank automatiskt in, vilket ger ytterligare ca 60 mils körsträcka. Vi har två bilar av denna modell. Rökning är inte tillåtet, pälsdjur är OK i den ena medan den andra är reserverad för allergiker.

Seat Leon

Seat Leon, en rymlig bil i mellanklass med plats för 4-5 passagerare och 5-6 väskor. Denna bil har gasdrift. Gastanken räcker för ca 35 mils körning. Därefter kopplas en bensintank automatiskt in, vilket ger ytterligare ca 60 mils körsträcka. Vi har två bilar av denna modell varav den ena med automatväxel. Rökning är inte tillåtet, pälsdjur är OK i den ena medan den andra är reserverad för allergiker. Bilarna har både dragkrok och takräcke.